Lediga jobb Engcon Nordic AB i Strömsund

Se alla lediga jobb från Engcon Nordic AB i Strömsund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Strömsund som finns inom det yrket.

Konstruktionsassistent till engcon i Strömsund

Är du på jakt efter en ny utmaning? Vill du jobba i ett spännande internationellt företag som är världsledande inom sin bransch? Vill du tillsammans med oss förändra den grävande världen?   engcon är den ledande globala tillverkaren av tiltrotatorer med tillhörande redskap som ökar grävmaskiners lönsamhet, effektivitet och hållbarhet. Vi är drygt 400 medarbetare i 16 olika länder. 2021 omsatte vi ca 1,5 miljarder och sedan juni 2022 är vi börsnoterade på... Visa mer
Är du på jakt efter en ny utmaning? Vill du jobba i ett spännande internationellt företag som är världsledande inom sin bransch? Vill du tillsammans med oss förändra den grävande världen?

 

engcon är den ledande globala tillverkaren av tiltrotatorer med tillhörande redskap som ökar grävmaskiners lönsamhet, effektivitet och hållbarhet. Vi är drygt 400 medarbetare i 16 olika länder. 2021 omsatte vi ca 1,5 miljarder och sedan juni 2022 är vi börsnoterade på Nasdaq, Stockholm. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund. Vår vision är att förändra den grävande världen.


Tjänsten

Som konstruktionsassistent hos engcon kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och riktigt bra kollegor. Du blir en del av ett företag som ständigt utvecklas och strävar efter att ligga i teknologisk framkant. Exempel på arbetsuppgifter som du kan komma att få arbeta med är; förslag till produktförbättringar, underlag till instruktioner och dokumentation, skapande av sprängskisser, uppdateringar och registervård i vårt ritningssystem och stöttning till våra konstruktörer i utvecklingsarbetet. 


Vi söker dig som:

har en relevant gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning eller erfarenhet för rollen som konstruktionsassistent. Vi ser gärna att du har arbetat med 3D Cad och Inventor. Har du erfarenhet av projektledning kan det vara meriterande.


Vi tror att du är en kreativ och nyfiken person som vill utvecklas tillsammans med oss. Du tar egna initiativ, är social och bra på att skapa relationer och att kommunicera. Du är strukturerad och noggrann och har en bra problemlösningsförmåga. Eftersom vi är ett internationellt företag krävs det att du kan kommunicera flytande på engelska i både tal och skrift.

 

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

 

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging Visa mindre

Konstruktör till engcon i Strömsund

Är du på jakt efter nästa utmaning i karriären? Vill du jobba i ett spännande internationellt företag som är världsledande inom sin bransch? Vill du tillsammans med oss förändra den grävande världen?   engcon är den ledande globala tillverkaren av tiltrotatorer med tillhörande redskap som ökar grävmaskiners lönsamhet, effektivitet och hållbarhet. Vi är drygt 400 medarbetare i 16 olika länder. 2021 omsatte vi ca 1,5 miljarder och sedan juni 2022 är vi bör... Visa mer
Är du på jakt efter nästa utmaning i karriären? Vill du jobba i ett spännande internationellt företag som är världsledande inom sin bransch? Vill du tillsammans med oss förändra den grävande världen?

 

engcon är den ledande globala tillverkaren av tiltrotatorer med tillhörande redskap som ökar grävmaskiners lönsamhet, effektivitet och hållbarhet. Vi är drygt 400 medarbetare i 16 olika länder. 2021 omsatte vi ca 1,5 miljarder och sedan juni 2022 är vi börsnoterade på Nasdaq, Stockholm. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund. Vår vision är att förändra den grävande världen.


Tjänsten:

Som konstruktör hos engcon kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och riktigt bra kollegor. Du blir en del av ett företag som ständigt utvecklas och strävar efter att ligga i teknologisk framkant. Du kommer att arbeta med konstruktion av maskinanpassning och framtagning av tillverkningsunderlag i form av ritningar och 3D-modeller. Vidare kommer du även att vara delaktig i praktiskt utvecklingsarbete.

Arbetet sker i modern teknisk miljö, där du använder 3D Cad (Inventor Autocad) och för ett nära samarbete med engcons produktionsavdelning och såväl interna som externa kunder.


Vi söker dig som:

är utbildad maskiningenjör eller har annan relevant utbildning för rollen som konstruktör. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket och att du är bekväm i att använda 3D Cad och Inventor, då arbetet huvudsakligen sker i dessa system.

Vi tror att du är en kreativ person som gillar utveckling. Du tar egna initiativ, är social och bra på att skapa relationer och att kommunicera. Du är strukturerad och noggrann  och har en bra problemlösningsförmåga. Eftersom vi är ett internationellt företag krävs det att du kan kommunicera flytande på engelska i både tal och skrift.

 

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

 

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging Visa mindre

engcon söker Vaktmästare

Vi söker en vaktmästare till vårt industriområde i Strömsund. Är du en mångsysslare som gillar att ha många bollar i luften, då kan den här rollen passa dig.   engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men vi finns... Visa mer
Vi söker en vaktmästare till vårt industriområde i Strömsund. Är du en mångsysslare som gillar att ha många bollar i luften, då kan den här rollen passa dig.  

engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men vi finns i 14 olika länder.

Om tjänsten
I din roll som vaktmästare kommer du att arbeta med både inre och yttre skötsel av våra fastigheter samt löpande underhållsarbete och mindre reparationer. Arbetsuppgifterna kan tex innebära montering av inredning eller armaturer, flytt av möbler, sophantering och interna felanmälningar. I arbetsuppgifterna ingår också trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning samt andra arbetsuppgifter som kan förekomma inom fastighetsbolagets ansvarsområden.

Arbetet är både självständigt och varierande. Du, tillsammans med dina kollegor har frihet att på egen hand lösa de utmaningar ni ställs inför i arbetet.

Arbetstiden är schemalagd dagtid och kan variera från kl. 06.00 – 16.30.  

Vi söker dig som
har en relevant gymnasieutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom yrket eller likvärdig erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en noggrann och händig person. Du är självgående, handlingskraftig, lösningsorienterad och har förmågan att lägga upp och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har dagliga kontakter med leverantörer och kollegor, och därför är det viktigt för oss att du samarbetar bra tillsammans med andra, och att du pratar svenska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging

Urval sker löpande – välkommen med din ansökan redan nu! Visa mindre

e-component söker CNC operatör

Nu söker vi dig som vill arbeta med mekanisk bearbetning i en roll som ställer höga krav på precision och sinne för kvalitet. Om tjänsten: Som CNC-operatör ansvarar du för att maskinen utnyttjas maximalt, underhålls och har korrekta inställningar. Du styr och programmerar maskinerna i ett av två skiftlag beståendes av operatörer och teamledare. Tillsammans ansvarar ni för vår mekaniska bearbetning av arbetsstycken och tillverkning av ståldetaljer samt kval... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta med mekanisk bearbetning i en roll som ställer höga krav på precision och sinne för kvalitet.
Om tjänsten:
Som CNC-operatör ansvarar du för att maskinen utnyttjas maximalt, underhålls och har korrekta inställningar. Du styr och programmerar maskinerna i ett av två skiftlag beståendes av operatörer och teamledare. Tillsammans ansvarar ni för vår mekaniska bearbetning av arbetsstycken och tillverkning av ståldetaljer samt kvalitetssäkring av det arbete som utförs.
Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta självständigt i styrda maskiner och att du behärskar skärande bearbetning. Du kan läsa ritningar inkl. form och lägestolerans och förstå innebörden av ritningen. Du är intresserad av programmering och känner till olika mätmetoder och mätinstrument.
Har du utbildning inom fräsning eller erfarenhet av yrket ser vi det som meriterande. God kommunikation både muntligt och skriftligt på svenska kommer att underlätta ditt arbete.
Som person är du noggrann och ansvarstagande och du känner stolthet över kvalitén på arbetet du utför.
Om oss
e-Component är ett företag som i huvudsak legotillverkar och bearbetar svetsade och gjutna ämnen utifrån kunders ritningsunderlag. Företaget har dom senaste fem åren investerat hårt i nya maskiner och ny teknik, det gör arbetet både utmanande och intressant.
Tjänsten avser heltid och innebär skiftgång. Rekryteringen sker löpande.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Product Quality Engineer

Vill du arbeta i en dynamisk och kreativ miljö i ett globalt företag som är världsledande inom sin nisch? Join the engcon family and help us Change the World of Digging! engcon är den ledande globala tillverkaren av tiltrotatorer med tillhörande redskap som ökar grävmaskiners lönsamhet, effektivitet och hållbarhet. Vi är drygt 400 medarbetare i 16 olika länder. 2021 omsatte vi ca 1,5 miljarder och sedan juni 2022 är vi börsnoterade på Nasdaq, Stockholm. Vi... Visa mer
Vill du arbeta i en dynamisk och kreativ miljö i ett globalt företag som är världsledande inom sin nisch? Join the engcon family and help us Change the World of Digging!
engcon är den ledande globala tillverkaren av tiltrotatorer med tillhörande redskap som ökar grävmaskiners lönsamhet, effektivitet och hållbarhet. Vi är drygt 400 medarbetare i 16 olika länder. 2021 omsatte vi ca 1,5 miljarder och sedan juni 2022 är vi börsnoterade på Nasdaq, Stockholm. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund. Vår vision är att förändra den grävande världen.
Då vår kollega Henrik går på föräldraledighet söker vi någon som kan fylla hans plats. Tjänsten är ett vikariat men med möjlighet till tillsvidareanställning efter vikariatets slut.
Om tjänsten
Som Product Quality Engineer får du en bred och varierande roll med stort ansvar. Tillsammans med kvalitetschefen utvecklar du engcons kvalitetsarbete kontinuerligt. Du tillhör vår kvalitetsavdelning som är ett framåtriktat team bestående av 7 personer. Vårt främsta fokus är att utreda produktionsavvikelser, driva förbättringar, validera nya produkter och ankomstkontrollera produkter. Att utreda kundreklamationer vilka härrör från våra leverantörer ingår också i arbetet. Du förväntas vara på plats i vår fabrik i Strömsund regelbundet och driva produktkvalitetteamets arbete på daglig basis. Vi har ett nära samarbete med såväl design, produktion och inköp som våra leverantörer. Jobbet innefattar även återkommande möten och besök hos leverantörer, både existerande och nya.
Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och brinner för förbättringsarbete. Du är självgående, systematisk, analytisk och drivs av att identifiera och genomföra förbättringar. Du tycker om att utreda komplexa problem och sammanställa resultat. Som person är du positiv och drivande och du gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.
Du har en teknisk utbildning på högskolenivå. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom industrin eller erfarenhet inom konstruktion, beredning eller produktionsteknik. Du kommunicerar på svenska och engelska på en professionell nivå i såväl tal som skrift.


Våra gemensamma värdeord är Professionalitet, Initiativ, Engagemang och Flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.
Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging!


?Placeringsort Strömsund eller Östersund efter överenskommelse. Visa mindre

engcon söker Reskontraspecialist

Ansök    Jan 12    Engcon Nordic AB    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet av ekonomiarbete och är nyfiken på hur det är att arbeta i en föränderlig internationell miljö? Då ska du läsa vidare och skicka in din ansökan till oss! engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund ... Visa mer
Har du erfarenhet av ekonomiarbete och är nyfiken på hur det är att arbeta i en föränderlig internationell miljö? Då ska du läsa vidare och skicka in din ansökan till oss!

engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men vi finns i 14 olika länder.

Om tjänsten

Här ges du möjlighet att arbeta i en internationell miljö där det ständigt händer saker och tempot är högt.  Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att hantera traditionella kund- och leverantörsreskontrauppgifter. En stor del av arbetet innebär tätt samarbete med kollegor både på ekonomiavdelningen och i övriga koncernen, du kommer att arbeta i ett team mot några av bolagen och arbetet kan innebära  kontakt med människor över hela världen. Utveckling och förbättring av processer och arbetsverktyg är också viktiga delar i uppdraget.

Du kommer att tillhöra vår ekonomifunktion på engcon Shared Service Center. Ekonomifunktionen består i dagsläget av 22 medarbetare.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med:


• Bokföring av in- och utbetalningar
• Påminnelser
• Betalfiler
• Kontering av leverantörsfakturor
• Åldersanalys, riskbedömning och hantering av förfallna fordringar
• Internkontroll

Vi söker dig som

har arbetat inom ekonomi. Har du en ekonomiutbildning ser vi det som meriterande.

För att trivas i rollen har du lätt för att samarbeta och arbeta självständigt och strukturerat. engcon är inne i en expansiv fas och du bör därför vara öppen för förändringar och vara flexibel att anpassa dig till nya förutsättningar. Tycker du dessutom om att lösa problem och har ett intresse för att processförbättringar och effektivisering är du rätt person för uppdraget.

Uppdraget innebär kontakt med olika parter både internt och externt vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift, kan du flera språk är det en tillgång.

Placeringsort Strömsund.

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging

Urval sker löpande – välkommen med din ansökan redan nu! Visa mindre

engcon söker driven Produktadministratör till vår produktionsanläggning

Du kommer att arbeta i engcons utvecklingsteam tillsammans med konstruktörer och produktionstekniker. Till gänget hör också ett dokumentationsteam. Du kommer att vara sammanhållande för vårt interna system för hantering av ärenden och fördela de ärenden som kommer in. Du bör ha kunskap från arbete i ERP-PDM system för att kunna arbeta med registervård, som är en stor del av tjänsten. Du ska ha mycket god datorvana och goda engelskakunskaper för att kla... Visa mer
Du kommer att arbeta i engcons utvecklingsteam tillsammans med konstruktörer och produktionstekniker. Till gänget hör också ett dokumentationsteam.
Du kommer att vara sammanhållande för vårt interna system för hantering av ärenden och fördela de ärenden som kommer in.
Du bör ha kunskap från arbete i ERP-PDM system för att kunna arbeta med registervård, som är en stor del av tjänsten.
Du ska ha mycket god datorvana och goda engelskakunskaper för att klara tjänsten.
Du kommer att sitta tillsammans med övriga i ett nybyggt kontorslandskap. Det finns alltid hjälp nära till hands.
En grundläggande introduktionsutbildning ingår de första veckorna.
engcon jobbar aktivt med företagets värderingar. En grundförutsättning är att du delar dessa.


Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Montör till engcon Nordic i Strömsund

engcon Nordic AB i Strömsund söker montör. Vi söker en industrimontör med placering i Strömsund. Du bör ha någon form av mekanisk utbildning eller arbetat med motsvarande i något år. I övrigt ska du vara lättlärd, flexibel och lätt för att ta initiativ. Vi ser positivt på att fler kvinnor söker sig till industrin. Visa mer
engcon Nordic AB i Strömsund söker montör.
Vi söker en industrimontör med placering i Strömsund.
Du bör ha någon form av mekanisk utbildning eller arbetat med motsvarande i något år. I övrigt ska du vara lättlärd, flexibel och lätt för att ta initiativ. Vi ser positivt på att fler kvinnor söker sig till industrin. Visa mindre