Lediga jobb Poolia Sverige AB i Strömsund

Se alla lediga jobb från Poolia Sverige AB i Strömsund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Strömsund som finns inom det yrket.

Interim Rektor till Strömsund kommun

Ansök    Feb 10    Poolia Sverige AB    Rektor
Just nu söker vi en interim rektor till Strömsund kommun för årskurs 6-9. Uppdraget är på heltid och startar så snart som möjligt samt pågår fram till 2023-06-30 till att börja med. Urval och intervjuer sker löpande och beslut kan komma att tas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten Det pedagogiska arbetet vid skolenheten ska ledas och samordnas av dig som rektor. Du har huvudansvaret för årskurs 6-9 och förväntas vara nä... Visa mer
Just nu söker vi en interim rektor till Strömsund kommun för årskurs 6-9. Uppdraget är på heltid och startar så snart som möjligt samt pågår fram till 2023-06-30 till att börja med.

Urval och intervjuer sker löpande och beslut kan komma att tas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Det pedagogiska arbetet vid skolenheten ska ledas och samordnas av dig som rektor. Du har huvudansvaret för årskurs 6-9 och förväntas vara närvarande i deras verksamheter. Uppdraget innefattas av att besluta om hur skolan ska organiseras och fördela resurser efter barnens eller elevernas olika förutsättningar och behov. Rektorn fattar även övriga beslut enligt skollagen och andra bestämmelser. Som rektor resonerar du utifrån elevernas olika förutsättningar och behov. Vidare innefattas bland annat beslut om åtgärdsprogram för elever, beslutsfattande kring ordningsregler och ledigheter. Rollens ansvar är att se till att gruppen arbetar teamorienterat, flexibelt och kvalitativt utifrån fastställd budget. Rektorn kommer även eventuellt att planera kvällsmöten och agera utifrån krisplan vid behov.

Vem är du?
Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag och arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av chefsuppdrag inom skola samt en pedagogisk högskoleutbildning och rektorsutbildning. Det är även krav på erfarenhet som rektor i högstadieskola. Du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Som person och ledare behöver du ha en mycket god förmåga att organisera, prioritera, planera, delegera och samordna ditt arbete på ett effektivt sätt med en hög administrativ kompetens som grund.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Visa mindre