Lediga jobb som Advokater i Strömsund

Se lediga jobb som Advokater i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Bygglovshandläggare / Byggnadsingenjör , 100%

Ansök    Jun 13    Strömsunds kommun    Advokat
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att... Visa mer
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning
Som handläggare hos oss ingår du i den arbetsgrupp som ansvarar för bygglovsverksamheten i Strömsunds kommun. Arbetet omfattar främst handläggning av bygglov, anmälningar, förhandsbesked och tillsynsä-renden enligt plan- och bygglagen.

En viktig del i arbetet är att ge råd och information till medborgare och företagare och på så sätt upprätthålla en hög servicenivå i kommunen.

Organisatoriskt tillhör du miljö- och byggavdelningen. Avdelningen hanterar bl a miljö- och hälsoskyddsfrågor, livsmedelstillsyn, alkohol- och tobakstillsyn, bygglov, byggnadsvård, GIS-verksamhet, översikts- och detaljplanering. Vi är idag tolv personer på avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är bygglovshandläggare eller byggnadsingenjör. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet från bygg-branschen. Det är meriterande om du har kunskaper inom CAD och/eller GIS. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har god da-torvana. Det är en fördel om du har förståelse för hur en myndighet i en politiskt styrd organisation fungerar.

Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och tillmötesgå-ende med ett professionellt agerande. Du är samarbetsvillig och du ar-betar bra såväl enskilt som i grupp. Visa mindre