Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Strömsund

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare sökes

På uppdrag av Länstrafiken bedriver Trönderbilene AB linjetrafik i 6 kommuner i Jämtlands Län. Från den 15 december 2019 kör vi regionbussarna i Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Strömsund och Östersund vilket innebär 67 linjer. En av våra medarbetare går i pension, och därför söker vi nu en ansvarstagande och pålitlig bussförare med stationering i natursköna Gäddede i norra Jämtland, där vi har 2 bussar stationerade. Kvalifikationer: D-körkort Yrkeskomp... Visa mer
På uppdrag av Länstrafiken bedriver Trönderbilene AB linjetrafik i 6 kommuner i Jämtlands Län. Från den 15 december 2019 kör vi regionbussarna i Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Strömsund och Östersund vilket innebär 67 linjer.
En av våra medarbetare går i pension, och därför söker vi nu en ansvarstagande och pålitlig bussförare med stationering i natursköna Gäddede i norra Jämtland, där vi har 2 bussar stationerade.


Kvalifikationer:
D-körkort
Yrkeskompetensbevis
Kommunicera på svenska i tal och skrift.

Tillträde sommar/höst 2022
Välkommen med din ansökan till
[email protected] Visa mindre