Lediga jobb som Ekonomiassistent i Strömsund

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiassistent till kund i Strömsund

Ekonomiassistent till kund i Strömsund  Vi söker nu en Ekonomiassistent för uppdrag hos kund i Strömsund med viss möjlighet till distansarbete. Uppdraget förväntas på börjas 2022-11-01 och pågå under 3 till 4 månader.  Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med och hanterar leverantörsfakturor. Arbetsuppgifterna innebär hantering av e-fakturor och PDF fakturor via digitala system genom ankomstregistrering, kontering samt utföra betalningar av leverantörsfaktur... Visa mer
Ekonomiassistent till kund i Strömsund 
Vi söker nu en Ekonomiassistent för uppdrag hos kund i Strömsund med viss möjlighet till distansarbete. Uppdraget förväntas på börjas 2022-11-01 och pågå under 3 till 4 månader. 

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta med och hanterar leverantörsfakturor. Arbetsuppgifterna innebär hantering av e-fakturor och PDF fakturor via digitala system genom ankomstregistrering, kontering samt utföra betalningar av leverantörsfakturor. I arbetet krävs att du trivs och kan arbeta i ett högre tempo med korta deadlines.

Vem är du:
För att lyckas i uppdraget ser vi att du har en relevant utbildning inom ekonomi och något års erfarenhet från liknande roll. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt, gillar ordning och reda och har känsla för service. Vana av att jobba självständigt och ta dig an nya arbetsuppgifter

Lön:
Fast lön 

Omfattning:
Konsultuppdrag, visstidsanställning via OnePartnerGroup Jämtland.

Tillträde:
Omgående

Arbetstider:
Vardagar 08:00-17:00

Övrigt:
Du genomför din ansökan genom hemsidan www.onepartnergroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

engcon söker Reskontraspecialist

Ansök    Jan 12    Engcon Nordic AB    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet av ekonomiarbete och är nyfiken på hur det är att arbeta i en föränderlig internationell miljö? Då ska du läsa vidare och skicka in din ansökan till oss! engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund ... Visa mer
Har du erfarenhet av ekonomiarbete och är nyfiken på hur det är att arbeta i en föränderlig internationell miljö? Då ska du läsa vidare och skicka in din ansökan till oss!

engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men vi finns i 14 olika länder.

Om tjänsten

Här ges du möjlighet att arbeta i en internationell miljö där det ständigt händer saker och tempot är högt.  Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att hantera traditionella kund- och leverantörsreskontrauppgifter. En stor del av arbetet innebär tätt samarbete med kollegor både på ekonomiavdelningen och i övriga koncernen, du kommer att arbeta i ett team mot några av bolagen och arbetet kan innebära  kontakt med människor över hela världen. Utveckling och förbättring av processer och arbetsverktyg är också viktiga delar i uppdraget.

Du kommer att tillhöra vår ekonomifunktion på engcon Shared Service Center. Ekonomifunktionen består i dagsläget av 22 medarbetare.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med:


• Bokföring av in- och utbetalningar
• Påminnelser
• Betalfiler
• Kontering av leverantörsfakturor
• Åldersanalys, riskbedömning och hantering av förfallna fordringar
• Internkontroll

Vi söker dig som

har arbetat inom ekonomi. Har du en ekonomiutbildning ser vi det som meriterande.

För att trivas i rollen har du lätt för att samarbeta och arbeta självständigt och strukturerat. engcon är inne i en expansiv fas och du bör därför vara öppen för förändringar och vara flexibel att anpassa dig till nya förutsättningar. Tycker du dessutom om att lösa problem och har ett intresse för att processförbättringar och effektivisering är du rätt person för uppdraget.

Uppdraget innebär kontakt med olika parter både internt och externt vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift, kan du flera språk är det en tillgång.

Placeringsort Strömsund.

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging

Urval sker löpande – välkommen med din ansökan redan nu! Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Feb 12    Strömsunds kommun    Ekonomiassistent
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att... Visa mer
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!


Kommunledningsförvaltningen ekonomi söker nu en ekonomiassistent 100 %, vikariat med tillträde så fort som möjligt.

Tjänsten är placerad i kommunhuset i Strömsund och enheten består av ekonomichef, arbetsledare, två ekonomiassistenter samt fem ekonomer.ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst ingår huvudansvar för kommunens centrala kassafunktion. Exempel på arbetsuppgifter är leverantörsbetalningar, inbetalningar, bokföring, internetbank, e-fakturor, redovisningar och avstämningar. Inom kassafunktionen utförs även stora delar av de två kommunala bolagens ekonomiadministration.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lägst treårig gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Tidigare erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete samt grundläggande ekonomikunskap är meriterande.

Du är en noggrann och strukturerad person som kan arbeta självständigt. Du är kommunikativ och serviceinriktad och har förmåga att återkoppla pågående arbete till berörda.

Vi söker dig med god datorvana och förmåga att lära dig nya system. Vi använder bland annat Å-data, MS-office och Swedbanks internetbank i verksamheten. Erfarenhet att arbeta i dessa program är meriterande. Du ska ha god svenska i tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringen

ÖVRIGT
Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta. Visa mindre

Ekonom till uppdrag med start omgående - Östersund eller Strömsund

Ansök    Maj 15    StudentConsulting    Ekonomiassistent
Vi söker nu en ekonom för ett uppdrag på engcon med start omgående. Vår kund och deras ekonomiavdelning finnsÖstersund och Strömsund. Har du tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning och är lägst gymnasieekonom? Då är det kanske dig vi söker För engcons räkning söker vi dig som har tidigare erfarenhet av enklare ekonomiuppgifter så som lev. och kundreskontra, kontering, fakturering och annan ekonomisk administration. På ekonomiavdelningen här hant... Visa mer
Vi söker nu en ekonom för ett uppdrag på engcon med start omgående. Vår kund och deras ekonomiavdelning finnsÖstersund och Strömsund. Har du tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning och är lägst gymnasieekonom? Då är det kanske dig vi söker

För engcons räkning söker vi dig som har tidigare erfarenhet av enklare ekonomiuppgifter så som lev. och kundreskontra, kontering, fakturering och annan ekonomisk administration. På ekonomiavdelningen här hanteras ekonomin för hela koncernen och alla bolag inom den. Bolagen finns i flera delar av världen varför koncernspråket är på engelska. Vi söker någon för start omgående och behovet är på heltid och minst en månad framåt. Goda möjligheter till fortsatt arbete under sommaren finns för rätt person.
Arbetstider är dagtid kontorstider, vardagar. Tillträde snarast eller enl. ök.


Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Eventuella frågor om tjänsten besvars mail-ledes av Max Tandberg på
[email protected]

Din profil
Vi söker dig som är lägst utbildad gymnasieekonom med erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning men ej ett krav. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då detta krävs av tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har flera språkkompetenser där främst tyska och franska ses som meriterande då bolaget även är verksamt där. Vidare är du en lättlärd person som frågar om du är osäker på något och trivs med att arbeta i en stor koncern. I första hand söker vi dig som har möjlighet att arbeta från placeringsort Strömsund men det finns möjlighet att utgå från Östersund. Om du utgår från Östersund kommer resor förekomma till verksamheten i Strömsund varför det är viktigt att du har möjlighet att ta dig även dit. B-körkort och tillgång till bil ses därför som positivt.


Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Tveka därför inte att skicka in en ansökan om du tror att detta är ett uppdrag för dig.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre