Lediga jobb som Lagerarbetare i Strömsund

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Sommarpersonal - Bygglager XL - Bygg Fresks

Ansök    Apr 9    Fresks Försäljning AB    Lagerarbetare
Vi söker inför sommaren lagerpersonal till vårt byggvaruhus, med start vecka 21 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder på bygglagret. Utöver att ta hand om våra kunder är du högst delaktig i att det är ordning och reda samt påfyllt med varor i virkeshallen. Du som söker har lätt för att lära, är flexibel, stresstålig samt har datorvana. Du gillar att jobba med människor och drivs av att ge mycket god service. Du är en pålitlig oc... Visa mer
Vi söker inför sommaren lagerpersonal till vårt byggvaruhus, med start vecka 21
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder på bygglagret. Utöver att ta hand om våra kunder är du högst delaktig i att det är ordning och reda samt påfyllt med varor i virkeshallen.

Du som söker har lätt för att lära, är flexibel, stresstålig samt har datorvana. Du gillar att jobba med människor och drivs av att ge mycket god service. Du är en pålitlig och ordningsam person som är beredd att med ett högt engagemang lära dig vårt arbetssätt och materialutbud.

Truckkort är meriterande

Fresks Group är en koncern inom byggvaruhandeln med mycket starka varumärken som XL-BYGG Fresks, XL-BYGG Östergyllen, Gärdin & Persson och Övik Låsteknik. Vi befinner oss på en stark tillväxtresa med målsättning att fördubbla omsättningen inom några år. Koncernen bedriver i dagsläget verksamhet på 33 anläggningar, omsätter drygt 2,1 miljarder kronor och sysselsätter ca 530 årsanställda. Visa mindre

Reservdelar söker medarbetare

Ansök    Feb 8    Engcon Nordic AB    Lagerarbetare
Vill du arbeta i ett marknadsledande internationellt företag och bidra till att skapa framtidens tiltrotatorer? Välkommen med din ansökan!  engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men finns i 16 olika länder. Om... Visa mer
Vill du arbeta i ett marknadsledande internationellt företag och bidra till att skapa framtidens tiltrotatorer? Välkommen med din ansökan! 

engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men finns i 16 olika länder.

Om tjänsten

Du kommer att ha en viktig roll som medarbetare på vår avdelning för Reservdelar. Vi är en grupp på 8 personer som ansvarar över att packa och skicka beställningar till stora delar av världen, så snabbt och effektivt som möjligt. Vi ser oss själva som ett servicecenter där vi levererar god service och har en stark vilja att alltid bidra med vårt bästa för att uppnå gemensamma mål. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och kan innebära ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:


• Packa och skicka beställningar i olika storlekar, till Sverige och andra länder
• Lagerpåfyllnad till andra säljbolag inom engcon
• Boka frakt inom väg, flyg och sjö

Samarbete med andra avdelningar är en naturlig och viktig del i arbetet. Vi är inne i en expansiv fas och du bör därför vara öppen för förändringar och vara flexibel att anpassa dig till nya förutsättningar.

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete, gärna inom tillverkningsindustrin. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra men tar stort eget ansvar och är noggrann. Du tycker att det är viktigt med ordning och reda och är van vid att använda datorn som ett verktyg i arbetet. Har du truckkort ser vi det som ett plus.

Det är viktigt att du har god kommunikation i svenska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du kan kommunicera även på engelska, då det är vårt koncernspråk.

 

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging

 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

engcon söker medarbetare till avdelningen för inleverans

Ansök    Feb 1    Engcon Nordic AB    Lagerarbetare
Tycker du om att hålla ordning och att arbeta självständigt? Då kanske du är vår nya kollega på avdelningen för inleverans. Läs vidare och sök om du tycker att det låter intressant. engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och ... Visa mer
Tycker du om att hålla ordning och att arbeta självständigt? Då kanske du är vår nya kollega på avdelningen för inleverans. Läs vidare och sök om du tycker att det låter intressant.

engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2021 omsatte vi 1,5 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi drygt 450 medarbetare, varav ca 300 i Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men finns i 16 olika länder.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för att ta emot och hantera inkommande leveranser, samt säkerställa att materialet är korrekt mottaget och lagrat på rätt plats. Samarbete med andra avdelningar är en naturlig och viktig del i arbetet och rollen innebär att effektivt organisera inkommande gods. Vi är inne i en expansiv fas och du bör därför vara öppen för förändringar och vara flexibel att anpassa dig till nya förutsättningar.

Om dig
För att lyckas i rollen är du ansvarsfull och noggrann, har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samt ser lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du har datorvana. Du kommer att samarbeta med personer både internt och externt och behöver därför kunna kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Erfarenhet inom lagerhantering är ett plus, men inte ett krav. Vi ser det som meriterande om du har truckkort.


Tjänsten är på heltid och innebär arbete under dagtid.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging Visa mindre

Sommarpersonal - Lager XL - Bygg Strömsund

Ansök    Mar 20    Fresks Försäljning AB    Lagerarbetare
Vi söker inför sommaren lagerpersonal till vårat bygglager, med start vecka 21 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder på bygglagret med lastning samt påfyllning av varor. Vi söker Dig som sätter kunderna i fokus och hjälper dem bland våra produkter ute på vårt bygglager. Nedan punkter ser Vi som en självklarhet i Dig som söker * Social * Stresstålig * Plikttrogen * Ordningsam Truckkort är meriterande Känner Du att det är Dig ... Visa mer
Vi söker inför sommaren lagerpersonal till vårat bygglager, med start vecka 21
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder på bygglagret med lastning samt påfyllning av varor.Vi söker Dig som sätter kunderna i fokus och hjälper dem bland våra produkter ute på vårt bygglager.
Nedan punkter ser Vi som en självklarhet i Dig som söker
* Social
* Stresstålig
* Plikttrogen
* Ordningsam

Truckkort är meriterande

Känner Du att det är Dig vi söker?, tveka då inte att ansökaFresks Group är en koncern inom byggvaruhandeln med mycket starka varumärken som XL-BYGG Fresks, XL-BYGG Östergyllen, Gärdin & Persson och Övik Låsteknik. Vi befinner oss på en stark tillväxtresa med målsättning att fördubbla omsättningen inom några år. Koncernen bedriver i dagsläget verksamhet på 33 anläggningar, omsätter drygt 2,1 miljarder kronor och sysselsätter ca 530 årsanställda. Visa mindre