Lediga jobb som Miljöcontroller i Strömsund

Se lediga jobb som Miljöcontroller i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

AVA-controller 100 %

Ansök    Apr 26    Strömsunds kommun    Miljöcontroller
I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, mo... Visa mer
I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Teknik- och serviceförvaltningen, AVA-enheten (avfall, vatten och avlopp) söker AVA-controller, 100 procent under den tid vår AVA-controller är studieledig från och med augusti 2022 under minst ett år.

Teknik- och serviceförvaltningen arbetar med förvaltning av kommunens fastigheter, mark, gator, vatten- och avloppsanläggningar samt avfallshantering. I förvaltningen ingår också kommunens kostverksamhet, lokalvård, reception och IT-verksamhet. Verksamheten bedrivs över hela vår vidsträckta kommun.

AVA-enheten ansvarar för förnyelse, drift och underhåll av vatten- och avloppsanläggningar samt ledningsnätet. Vi ansvarar även för drift och skötsel av kommunens återvinningscentraler.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer främst att jobba inom VA-området. Du kommer bland annat att vara den som ska kontrollera och följa upp vår verksamhet via analyser, upprätta egenkontrollprogram, drift- och skötselinstruktioner, miljörapportering och göra riskanalyser. Du ska utföra olika undersökningar och utredningar, upprätta olika planer, skriva rapporter och vara med att planera och samordna drift- och underhållsarbeten inom enhetens olika områden i enlighet med fastlagda ekonomiska ramar. Du kommer att leda och delta i mindre projekt och utredningsarbeten som har med vatten, avlopp och miljö att göra. Det förekommer även att du är ute på våra anläggningar för att sköta och kontrollera våra anläggningar. Du kommer att ha många kontakter med övriga medarbetare och våra kommuninnevånare, vilket ställer stora krav på din förmåga att skapa och underhålla relationer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har goda kunskaper inom området miljö, vatten och avlopp minst via en eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du är en driven, initiativtagande och motiverad person. Du kan jobba självständigt samtidigt som du är en lagspelare och har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare som kommuninnevånare. Ditt arbetssätt är strukturerat och målinriktat med fokus på budget. Vi jobbar i en liten organisation vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga. Du har körkort B.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.


ÖVRIGT
Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta. Visa mindre