Lediga jobb som Orderadministratör i Strömsund

Se lediga jobb som Orderadministratör i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsberedning

Din första och främsta arbetsuppgift kommer att vara arbetsberedning och maskinprogrammering, både för att du ska lära dig vårt nuvarande arbetsflöde och för att frigöra kollegor till interna utvecklingsprojekt. Detta innebär att du tillsammans med våra andra beredare är länken från försäljning till produktion och ansvarar för att skapa orderspecifika arbetsunderlag till samtliga produktionsgrupper. Dessutom ska du i vår CAM-miljö programmera och generera ... Visa mer
Din första och främsta arbetsuppgift kommer att vara arbetsberedning och maskinprogrammering, både för att du ska lära dig vårt nuvarande arbetsflöde och för att frigöra kollegor till interna utvecklingsprojekt. Detta innebär att du tillsammans med våra andra beredare är länken från försäljning till produktion och ansvarar för att skapa orderspecifika arbetsunderlag till samtliga produktionsgrupper. Dessutom ska du i vår CAM-miljö programmera och generera maskinprogram till våra stansmaskiner. Parallellt med detta kommer du även delta i utvecklingsprojekten för att på sikt utveckla tjänsten till en bredare roll med stort fokus på både produkt- och verksamhetsutveckling.
Om dig
Dina viktigaste egenskaper är att du är en kreativ och lösningsorienterad person som gillar utveckling och har ett stort tekniskt intresse. Du kan ta egna initiativ och är både strukturerad och noggrann i ditt arbete.
God datorvana är ett krav. Utöver det är kunskaper och arbetslivserfarenhet meriterande inom:
Ingenjörsutbildning i maskinteknik/automation/datorteknik, eller likvärdigt
Modern produktionsteknik och kvalitetsteknik
CAD i Solid Works, eller likvärdigt
CAM-programmering
Arbetat i affärssystem Monitor, eller likvärdigt.
Goda kunskaper i Excel. Gärna kompletterat med kunskaper i VBA.

Om oss
Nordplåt Carmen AB ligger i Strömsund och är inriktat på att konstruera och tillverka stålprodukter utifrån våra kunders behov, där våra främsta produkter är stålkarmar och renrum. Våra stålkarmar säljs framförallt till sjukhus, offentliga inrättningar och övrig projektmarknad med hög komplexitet som kräver en kundfokuserad produktutveckling och en flexibel produktion. Renrummen utvecklar och tillverkar vi i nära dialog med vår kund som anpassar varje renrumsprojekt till den specifika applikationen. Renrummen används främst till sjukhus, läkemedelsindustrin, bioteknikföretag och andra som är i behov av rena miljöer.
För att ytterligare öka vår styrka som flexibel och kundfokuserad leverantör så har vi ett flertal stora utvecklingsprojekt igång. Dessa innefattar bland annat att automatisera flöden, både administrativt och i vår produktion, samt att utveckla vårt kvalitetssystem för kommande CE-märkningar. För att klara detta behöver vi öka våra tekniska resurser.
Anställningsintervjuer kommer att ske löpande. Tillträde kommer ske enligt överenskommelse.
Har du fler frågor angående tjänsten, kontakta Fredrik Örjebo. Visa mindre