Lediga jobb som Privatekonomisk rådgivare i Strömsund

Se lediga jobb som Privatekonomisk rådgivare i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Kundrådgivare

Har du en passion för service och rådgivning, samtidigt som du vill överträffa kundens förväntningar? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Tillsammans med ett team ansvara för att möta alla våra privat- och företagskunder som besöker kontoret spontant samt via mejl och telefon. - Öka kundnöjdheten genom att jobba effektivt och öka proaktiviteten till våra kunder. - Arbeta aktivt med att guida kunderna i våra digitala miljöer. - Utvecklas inom ett... Visa mer
Har du en passion för service och rådgivning, samtidigt som du vill överträffa kundens förväntningar?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Tillsammans med ett team ansvara för att möta alla våra privat- och företagskunder som besöker kontoret spontant samt via mejl och telefon.
- Öka kundnöjdheten genom att jobba effektivt och öka proaktiviteten till våra kunder.
- Arbeta aktivt med att guida kunderna i våra digitala miljöer.
- Utvecklas inom ett stort företag där karriärvägarna är många.
I denna roll behöver du:
- Vara social, flexibel, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet.
- Engagemang och vilja att överträffa kundens förväntningar.
- Vara en lagspelare som har lätt att samarbeta med kollegor.
- Stort ansvarstagande och lösningsorienterat förhållningssätt.
- Meriterande om du har Swedsec Rådgivarlicens samt Bolånelicens.
Bli en del av vårt team och...
Du får arbeta målinriktat och aktivt med såväl dina egna som kontorets mål. Du är en utåtriktad person, har sälj- och initiativförmåga samt stark egen drivkraft. Du delar bankens värderingar att vara enkel, öppen och omtänksam.

Vi värdesätter gemenskap, samarbete och delaktighet i gruppen. Vi arbetar aktivt för att medarbetare skall få utvecklas och att varje individ ska få vara delaktig i utvecklingen av kontoret. Att hitta mervärde och göra det lilla extra i varje kundmöte är viktigt för oss. Vi ger dig utrymme för stort eget ansvar och ställer samtidigt krav på leverans och kvalitet." -Emil Forseth, din framtida chefVi ser fram emot din ansökan senast den 2021-12-31.
Arbetsplats: Stömsund

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Emil Forseth, +46 63 14 25 71

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Lisa Wängman +46 63 14 25 06

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre