Lediga jobb som Redovisningskonsult i Strömsund

Se lediga jobb som Redovisningskonsult i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Redovisningskonsult till Ekorrit

Ekorrit AB är en redovisningsbyrå som erbjuder ekonomisk rådgivning inom löpande redovisning, skatt, lön och affärsutveckling. Vi är 13 anställda och har kontor i både Strömsund och Östersund. Vi är en auktoriserad byrå och även kvalitetscertifierade genom ISO 9001. Våra kunder finns främst i Jämtland och inom många olika branscher, allt från små ensamföretagare till stora exportföretag. Om tjänsten Nu förstärker vi vårt team med en redovisningskonsult ti... Visa mer
Ekorrit AB är en redovisningsbyrå som erbjuder ekonomisk rådgivning inom löpande redovisning, skatt, lön och affärsutveckling. Vi är 13 anställda och har kontor i både Strömsund och Östersund. Vi är en auktoriserad byrå och även kvalitetscertifierade genom ISO 9001. Våra kunder finns främst i Jämtland och inom många olika branscher, allt från små ensamföretagare till stora exportföretag.

Om tjänsten
Nu förstärker vi vårt team med en redovisningskonsult till vårt huvudkontor i Strömsund! Hos oss blir du en del av ett härligt gäng kollegor som arbetar för att vi ska vara det självklara valet när det kommer till ekonomi och rådgivning för våra kunder.

Som redovisningskonsult kommer du att arbeta i en bred roll med löpande redovisning, bokslut, deklarationer, löner och ekonomisk rådgivning på uppdrag av kund. Du har ett eget ansvar för dina kunduppdrag och utgår från vårt kontor i Strömsund, men i vissa fall är arbetet även förlagt ute hos kund.

Vem är du?
För att passa i denna roll ser vi gärna att du har goda erfarenheter av löpande redovisning. Vi tror att du antingen har en högskoleutbildning, yrkeshögskoleutbildning eller har flera års yrkesmässig erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av upprättande av bokslut och deklarationer.

Som person är du framåtriktad och positiv, besitter en hög social kompetens och har en förmåga att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du är noggrann, ordningsam och effektiv i ditt arbetssätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, har lätt för att knyta kontakter och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du tycker det är roligt att ha många uppdrag igång samtidigt och klarar av ett högt arbetstempo i perioder.

Vi tillämpar årsarbetstid där en del av arbetstiden är mer förlagd till våren och sedan får tas ut i flexledighet under hösten.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande tjänst i ett härligt team med duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård! Är du intresserad av att vara med på vår framtida resa?

Sista ansökningsdag är 16 januari, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Strömsund. Visa mindre