Lediga jobb som Servitör/Servitris i Strömsund

Se lediga jobb som Servitör/Servitris i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Sommar i Borgafjäll

Ansök    Jun 14    Borgahällan AB    Servitör/Servitris
Vi söker ett servispersonal till Erskines unikt designade Hotell Borgafjäll i Lappland. En sommar i högt tempo med ett skönt gäng. Vi söker dig som är glad, älskar god mat och dryck och gillar att jobba med att ge service och att vi kan överraska positivt till våra gäster! Vi kommer i år lansera ett glamping-koncept, så kan även bli en del jobb med detta. Köket är hjärtat i vår verksamhet och är igång från tidig morgon till sen kväll, frukost, lunch, fika,... Visa mer
Vi söker ett servispersonal till Erskines unikt designade Hotell Borgafjäll i Lappland.
En sommar i högt tempo med ett skönt gäng. Vi söker dig som är glad, älskar god mat och dryck och gillar att jobba med att ge service och att vi kan överraska positivt till våra gäster!
Vi kommer i år lansera ett glamping-koncept, så kan även bli en del jobb med detta. Köket är hjärtat i vår verksamhet och är igång från tidig morgon till sen kväll, frukost, lunch, fika, after-hike, middag. Så finns många tillfällen att se till att våra gäster mår bra!
Personalboende finns! Visa mindre