Lediga jobb som Tandsköterska i Strömsund

Se lediga jobb som Tandsköterska i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Folktandvården Strömsund Hoting

Vi söker nu en driftig och ambitiös tandsköterska med eller utan tidigare erfarenhet till Folktandvården Hoting i Region Jämtland Härjedalen. Tjänsten innebär huvudsaklig placering på kliniken i Hoting. Viss tjänstgöring kan även utifrån behov ske på klinikerna i Strömsund och Gäddede. På kliniken har vi 2 behandlingsrum och den finns centralt beläget på Hälsocentralen i Hoting. Du erbjuds ett samarbete med glada och engagerade arbetskamrater, för närvar... Visa mer
Vi söker nu en driftig och ambitiös tandsköterska med eller utan tidigare erfarenhet till Folktandvården Hoting i Region Jämtland Härjedalen. Tjänsten innebär huvudsaklig placering på kliniken i Hoting. Viss tjänstgöring kan även utifrån behov ske på klinikerna i Strömsund och Gäddede.

På kliniken har vi 2 behandlingsrum och den finns centralt beläget på Hälsocentralen i Hoting.
Du erbjuds ett samarbete med glada och engagerade arbetskamrater, för närvarande en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska.


ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som tandsköterska ingår att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att arbeta med alla förekommande tandsköterskeuppgifter vid en allmäntandvårdsklinik, såsom assistans, eget patientarbete samt administrativa arbetsuppgifter.
Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som det kräver ett gott samarbete med resten av teamet.

KVALIFIKATIONER
- Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet inom yrket, men det är inget krav.
- Bra planerings- och organisationsförmåga
- God samarbetsförmåga
- Duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer
- Positiv och utåtriktad
- God datorvana med erfarenheter av Word och T4.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Erfarenhet av T4 är meriterande
Körkort Visa mindre