Lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Strömsund

Se lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Strömsund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Strömsund som finns hos arbetsgivaren.

Biträdande chef till Närvård Frostviken, Strömsunds kommun

Närvård Frostviken söker en biträdande chef för sin verksamhet inom kommunal hälso- och sjukvård, äldreomsorg samt primärvård och ambulans. Verksamheten omsluter 23,6 miljoner kronor. Grunden för Närvård Frostviken är samarbetsavtalet mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Närvård Frostviken har en egen politisk nämnd. Det finns också ett etablerat samarbete med grannkommunerna i Norge. Alla medarbetare inom Närvård Frostviken är anställd... Visa mer
Närvård Frostviken söker en biträdande chef för sin verksamhet inom kommunal hälso- och sjukvård, äldreomsorg samt primärvård och ambulans. Verksamheten omsluter 23,6 miljoner kronor. Grunden för Närvård Frostviken är samarbetsavtalet mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Närvård Frostviken har en egen politisk nämnd. Det finns också ett etablerat samarbete med grannkommunerna i Norge. Alla medarbetare inom Närvård Frostviken är anställda hos Strömsunds kommun.

Frostviken är Strömsunds kommuns nordvästra del och är ett natur- och fjällområde motsvarande 42 kvadratmil. De flesta invånarna bor i centralorten Gäddede men också i Jorm och Stora Blåsjön. Närheten till Norge påverkar självklart serviceutbudet som är större än i andra jämförbara områden.

Är du intresserad av att arbeta som biträdande chef och kombinera med ett aktivt friluftsliv genom skoteråkning, skidåkning, svampplockning, jakt, fiske eller vandring i fjällen? Då kanske det här är jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som biträdande chef ska du tillsammans med Närvårdschefen leda och utveckla verksamheten, vilket är både utmanande och spännande utifrån digitaliseringens olika möjligheter. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi samt för verksamhetens kvalitet och utveckling. Arbetsuppgifterna är såväl strategiska som operativa med de vanligaste förekommande kontorsgöromålen.

Kravprofil
Vi söker dig som har relevant akademisk examen eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområden. Det är meriterande om du har varit chef i en politiskt styrd organisation.

Som person har du förmåga att leda och arbeta genom andra. Du är strategisk, driven och kan fatta beslut. Du står för kommunens värdegrund genom värdegrundsorden delaktighet, ansvar och respekt. Du bygger goda och hållbara relationer i organisationen.

Om oss som arbetsgivare
Strömsunds kommun arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare. Hösten 2019 startade vi en omfattande satsning för alla medarbetare. KASAM 2.0 ska bidra till att öka känslan av sammanhang och arbetsglädje bland alla våra anställda. Vi införde förra året också ett Må bra-bidrag som ska ge utökade möjligheter för våra medarbetare att förbättra och stärka sin hälsa och sitt mående.

Tillsvidare anställning på heltid. Du behöver B-körkort i tjänsten

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten genom att registrera dig på experis.se där du laddar upp Cv och personligt brev, med fördel ipdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63 alt mail: [email protected]

Sök gärna redan idag då vi arbetar med löpande intervjuer. Sista ansökningsdag är den 12 december. Visa mindre

Vikariat biträdande chef Närvård Frostviken

Strömsunds kommun söker nu en vikarierande biträdande chef till Närvård Frostviken. Närvård Frostviken söker biträdande chef för sin verksamhet inom kommunal hälso- och sjukvård, äldreomsorg samt primärvård och ambulans. Verksamheten omsätter 24 miljoner kronor. Grunden för Närvård Frostviken är samarbetsavtalet mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Närvård Frostviken har en egen politisk nämnd. Alla medarbetare inom Närvård Frostviken ... Visa mer
Strömsunds kommun söker nu en vikarierande biträdande chef till Närvård Frostviken.

Närvård Frostviken söker biträdande chef för sin verksamhet inom kommunal hälso- och sjukvård, äldreomsorg samt primärvård och ambulans. Verksamheten omsätter 24 miljoner kronor. Grunden för Närvård Frostviken är samarbetsavtalet mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Närvård Frostviken har en egen politisk nämnd. Alla medarbetare inom Närvård Frostviken är anställda hos Strömsunds kommun.

Tjänsten är ett vikariat till 2023-12-31 med möjlighet till förlängning.

Frostviken är Strömsunds kommuns nordvästra del och är ett område med fjäll och vacker natur. De flesta invånarna bor i centralorten Gäddede men också i Jorm och Stora Blåsjön.

Arbetsuppgifter
Som chef ska du leda och utveckla verksamheten, vilket är både utmanande och spännande utifrån digitaliseringens möjligheter. Du kommer ha ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi samt för verksamhetens kvalitet och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk examen inom t.ex. HR, ekonomi, ledarskap, sjuksköterska eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet som chef inom liknande verksamhetsområden. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har varit chef i en politiskt styrd organisation. Körkort klass B är ett krav.

Som person har du förmåga att leda och arbeta genom andra. Du är strategisk, driven och kan fatta beslut. Du står för kommunens värdegrund genom värdegrundsorden delaktighet, ansvar och respekt. Du kommunikativ och bygger goda och hållbara relationer i organisationen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss som arbetsgivare
Strömsunds kommun har cirka 1400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Du söker med CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan senast den 2 april.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Närvårdschef Lars Kvemo via [email protected] eller rekryteringskonsult Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03. 

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande chef Närvård Frostviken, vikariat.

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, mo... Visa mer
I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Strömsunds kommun rekryterar en biträdande chef till Närvård Frostviken, gäller 6 månaders vikariat men med möjlighet till förlängning.

Närvård Frostviken söker en biträdande chef för sin verksamhet inom kommunal hälso- och sjukvård, äldreomsorg samt primärvård och ambulans. Verksamheten omsätter 23,6 miljoner kronor. Grunden för Närvård Frostviken är samarbetsavtalet mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Närvård Frostviken har en egen politisk nämnd. Det finns också ett etablerat samarbete med grannkommunerna i Norge. Alla medarbetare inom Närvård Frostviken är anställda hos Strömsunds kommun.

Frostviken är Strömsunds kommuns nordvästra del och är ett vildmarks- och fjällområde motsvarande 42 kvadratmil. De flesta invånarna bor i centralorten Gäddede men också i Jorm och Stora Blåsjön. Närheten till Norge påverkar självklart serviceutbudet som är större än i andra jämförbara områden.


ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande chef ska du tillsammans med Närvårdschefen leda och utveckla verksamheten, vilket är både utmanande och spännande utifrån digitaliseringens olika möjligheter. Du kommer ha ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi samt för verksamhetens kvalitet och utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant akademisk examen eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområden. Det är meriterande om du har varit chef i en politiskt styrd organisation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som person har du förmåga att leda och arbeta genom andra. Du är strategisk, driven och kan fatta beslut. Du står för kommunens värdegrund genom värdegrundsorden delaktighet, ansvar och respekt. Du bygger goda och hållbara relationer i organisationen.

ÖVRIGT
Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta. Visa mindre

Verksamhetschef Hälso- och sjukvård till Strömsunds kommun

I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att ... Visa mer
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vård- och socialförvaltningens (VSF) uppdrag är bland annat att ge vård och omsorg till äldre och funktionsnedsatta och att ge olika typer av stöd till personer och familjer. Förvaltningen, med cirka 600 medarbetare, ansvarar också för hemsjukvård, det vill säga den kommunala hälso- och sjukvården. Hemsjukvård är insatser som ges i den enskildes hem. Kommunen ansvarar för insatser upp till läkarnivå i de särskilda boendena. Utifrån avtal med regionen ansvarar kommunen även för insatser till personer i ordinärt boende.

Är du intressrad av nya utmaningar? Strömsunds kommun söker Verksamhetsutvecklare!

Arbetsbeskrivning

I din roll som verksamhetschef är du direkt underställd förvaltningschefen, som i sin tur är underställd kommundirektören. I din roll ingår personal-, resultat- budget- och arbetsmiljöansvar. Som organisationen ser ut idag har du cirka 50 underställda medarbetare, med direkt ansvar för fyra enhetschefer inom hemsjukvården och fem medarbetare som utgör en förvaltningsövergripande administration med exempelvis nämndssekreterare och kvalitetsutvecklare. Du har ett övergripande ansvar för hemsjukvården och leder verksamheten genom enhetscheferna. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp tillsammans med övriga linjechefer. En viktig del i din roll är att verka för samverkan och samordning mellan olika verksamheter, såväl internt som externt.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk bakgrund med beteendevetenskaplig inriktning, ex sjuksköterska, socionom, psykolog, arbetsterapeut eller fysioterapeut med kompetens och erfarenhet från någon form av hälso- och sjukvård. Du har flerårig erfarenhet av chefsrollen, med dokumenterat personalansvar och gärna erfarenhet att leda genom andra. Vi ser med fördel på att du är förtrogen med hälso- och sjukvårdslagen och andra aktuella lagrum, såväl inom hälso- och sjukvård som socialtjänst, samt att du har vana av att arbeta i digitala system som ex Procapita och Timecare.

Som person är du van att leda, fördela och delegera arbete samt har god självinsikt och är trygg i din ledarroll. Du är utvecklingsinriktad och är van att driva förbättringsarbeten.

Du behöver körkort i tjänsten.

Tjänsten är på heltid med en tillsvidareanställning. Individuell lönesättning.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten genom att registrera dig på experis.se, där du laddar upp ditt CV och personliga brev (i pdf-format). Sök gärna så snart som möjligt då vi k komma att intervjua före ansökningstidenslut. Om du har frågor är du välkommen att kontakta AnnaKarin Bergqvist, rekryteringskonsult på Experis, 070-377 20 63 alt [email protected]

Sista ansökningsdag är den 8 okt. Visa mindre

Chef Närvård Frostviken

I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att... Visa mer
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Strömsunds kommun rekryterar chef till Närvård Frostviken

Är du intresserad av att arbeta som chef och kombinera med ett aktivt friluftsliv genom skoteråkning, skidåkning, svampplockning, jakt, fiske eller vandring i fjällen? Då kanske det här är jobbet för dig!

Närvård Frostviken söker ny chef för sin verksamhet inom kommunal hälso- och sjukvård, äldreomsorg samt primärvård och ambulans. Verksamheten omsluter 23,6 miljoner kronor. Att leda och utveckla verksamheten är både utmanande och spännande utifrån digitaliseringens olika möjligheter. Grunden för Närvård Frostviken är samarbetsavtalet mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Det finns också ett etablerat samarbete med grannkommunerna i Norge.

Frostviken är Strömsunds kommuns nordvästra del och är ett vildmarks- och fjällområde motsvarande 42 kvadratmil. De flesta invånarna bor i centralorten Gäddede men också i Jorm och Stora Blåsjön. Närheten till Norge påverkar självklart serviceutbudet som är större än i andra jämförbara områden.

Arbetsuppgifter
Som chef har du det övergripande ansvaret för att driva verksamheten. Du styr och leder de olika enheterna. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi samt för verksamhetens kvalitet och utveckling. Närvård Frostviken har en egen politisk nämnd där du är föredragande. Du är underställd kommundirektören.
Alla medarbetare inom Närvård Frostviken är anställda hos Strömsunds kommun.

Kravprofil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, eller kunskap enligt motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområden som Närvård Frostviken. Det är meriterande om du har varit chef i en politiskt styrd organisation.

Som person har du förmåga att leda och arbeta genom andra. Du är organiserad, strategisk, driven och kan fatta beslut. Du kommunicerar på ett tydligt sätt utifrån goda värderingar. Du är förtroendeingivande, har god samarbetsförmåga och skapar goda relationer.

Om oss som arbetsgivare
Strömsunds kommun arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare. Hösten 2019 startar en omfattande satsning för alla medarbetare. KASAM 2.0 ska bidra till att öka känslan av sammanhang och arbetsglädje bland alla våra anställda. Vi införde förra året också ett Må bra-bidrag som ska ge utökade möjligheter för våra medarbetare att förbättra och stärka sin hälsa och sitt mående. Visa mindre